הי לכולם
אשמח להיעזר בבנות שכאן בפורום עבור חברה שלי שקצת מתביישת לשאול בעצמה, אבל סובלת לאחרונה ממצב של גירוד למטה. חזרנו לא מזמן מטיול בהודו, וזה התחיל לה קצת לפני שחזרנו הביתה (בערך לפני שבוע וחצי). בהתחלה חשבנו שזה סתם ויעבור לבד, אבל זה עדיין מפריע לה, אז אני כאן עבורה. יש למישהי מושג ממה זה יכול להיגרם? או אפילו טוב יותר, מישהי יכולה להמליץ על גירוד בפות תרופות סבתא? משהו טבעי שיכול לעזור להעלים את הבעיה? כמובן שנפנה לרופא, אבל עד אז… אפשר כמובן לכתוב לי בפרטי.
הי חברה
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום שעוסקים בתחומי האטרקציות, הלינה והטיולים. מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שמייצר שקיות קרטון עם מיתוג אישי של העסק? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הוויב של החברה שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל מתעניין בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחווית הרכישה, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון
שלום לכולם
אשמח לשאלה קצת אחרת, אבל אולי יש כאן גולשים שיצא להם להתנסות, מכירים את התחום או יכולים לעזור. האם יצא לכם להתנסות במוזיקה ככלי ריפוי למגוון בעיות נפשיות? פוסט טראומה מורכבת, התקפי חרדה וכו׳? שמעתי שיש למוזיקה יכולות ריפוי מדהימות, ואני מאוד אוהב לשיר ולנגן על גיטרה, אז חשבתי אולי זה יכול לעזור לי עם המצב הנפשי שנכנסתי אליו בעקבות מילואים במלחמה. אתם יודעים במקרה אם מרכז לבריאות הנפש שלוותה משתמש בטכניקות האלו? אשמח לכל טיפ.
תודה
דרושים דרושות מתמחים להגעה לדיוני הוכחות של חברה בעמ, בראשון לציון, בחודש יולי הקרוב, לא נדרש ניסיון אבל מומלץ קצת ניסיון בדיונים משפטיים, אתם מגיעים עם עורך דין מטעמנו כמובן, לפרטים נא לפנות באימייל - drusimexpress2023@gmail.com
הי חברה
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום, מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שעושה שקיות נייר ממותגות? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הוויב של הצימרים שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל אורח בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחוית האירוח, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון.
טנקס
הי!
פוסט סופר חשוב! בתור בעלים של עסק בתחום האטרקציות, אני יכול לחתום על כל מילה שלך. התחרות בחוץ מטורפת, והיום אי אפשר למכור רק 'תוצאות' – חייבים למכור חוויה מקיפה מתחילת התהליך.
אנחנו התחלנו לחלק ללקוחות חדשים שסוגרים חבילות 'ערכת פתיחה' קטנה שכוללת פינוקים קטנים. בהתחלה הבאנו להם את זה ככה ביד, אבל ברגע שהתחלנו לארוז את זה בתוך קופסאות ושקיות נייר ממותגות עם הלוגו והסלוגן שלנו – האפקט היה מטורף. אנשים מעלים סטורי עם המארז מיד כשהם יוצאים מהקליניקה, וזה מביא לנו לידים אורגניים בלי להוציא שקל על ממומן.
לגבי ספקים – לא נכנסתי לקישור שצירפת, אבל רציתי להוסיף המלצה רותחת משלי על חברת בג (bag.co.il). אנחנו עובדים איתם קבוע על כל האריזות ושקיות הנייר שלנו. הבעיה העיקרית היא שחייבים שקיות איכותיות שלא נקרעות בדרך לאוטו, והם מייצרים איכות.
הפתרונות של 'בג' פשוט מעולים. הם עשו לנו שקיות קראפט עמידות וחזקות שגם משדרות בדיוק את הוויב הטבעי והבריא שחיפשנו. ההדפסה של הלוגו ברמה מאוד גבוהה, והכי נוח שהם מייצרים בארץ אז אנחנו תמיד מזמינים בדיוק את הכמות שאנחנו צריכים בלי להיתקע עם מלאים ענקיים במחסן.
מי שבתחום ולא משקיע במיתוג פיזי כזה פשוט נשאר מאחור. אחלה תזכורת!
דרושים עובדים ועובדות לעבודה מהבית במילוי סקרים קלים שישלחו אליכם באימייל, לפרטים ניתן לפנות באימייל workjobswebsite2@gmail.com
avodafromhome - עבודה מהבית
או בקישור הבא: עבודה מהבית -
https://avodafromhome.com/%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%97%d7%9e%d7%95%d7%aa/
הי לכולם :)
אשמח להתייעצות. חברה טובה מאוד שלי עומדת לפתוח את עסק חלומותיה. זה בייבי שהיא עבדה עליו כל כך הרבה זמן, זה משהו שהיא חולמת כבר כמה שנים טובות, עבדה סופר קשה, ואני בטוח שהתוצאה הולכת להיות מטורפת. מדובר בעסק בתחום המלונאות והאירוח, משהו חדשני שלא קיים כאן בארץ, ואני לגמרי מפרגן לה ותומך בה. אני רוצה לקנות לה מתנה לכבוד הרגע הגדול, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אשמח להמלצות על מתנות לחברה הכי טובה, רעיונות מקוריים ושימושיים, שנראה לכם שיוכלו להיות טובים עבורה.
טנקס לעוזרים