הי לכולם
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים של חברים שמנהלים עסקים בתחום התיירות, הטיולים והאטרקציות. בתור כאלה שאוהבים להנות מהחיים, אתם בטח יודעים כמה חשוב גם לפנק את העובדים של העסק, על מנת שירגישו רצויים ומרוצים. תקופת החגים כבר כאן, וזו בדיוק ההזדמנות לפנק את החברה לעבודה במתנה או אטר׳ציה שיתנו להם מוטיבציה ויראו להם כי אתם בהחלט מערכים את העבודה הקשה - מניסיון בטווח הרחוק זה משתלם. בלינק המצורף תוכלו למצוא רעיונות למתנות והרבה אופציות מצוינות.
בהצלחה!
שלום
אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לשאול, אבל יש לי תחושה שיש כאן חברים שאולי יוכלו לעזור. האם יש כאן גולשים שיש להם ניסיון עם מרכז לבריאות הנפש אברבאנל, ויכולים לשתף קצת איך אפשר להגיע לטיפול במקום? אני מעוניין לעזור לחברה טובה שלי שנמצאת במצב קצת פחות טוב בעקבות המלחמה עם איראן, והבנתי שיש שם מרכז טוב ומקצועי שיוכל לעזור לה. היא מסרבת לאכול, ירדה המון במשקל, ומסרבת לצאת מהבית ולהיפגש עם אנשים. אשמח לשמוע איך מתנהל התהליך, למה עלינו לצפות, איך הצוות וכל פרט או טיפ שאתם חושבים שיכול לעזור לנו.
תודה
הי חברה
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים של גולשים שמתכננים אירוע בקרוב. במידה ואתם עומדים להפוך להורים ומתכננים טקס ברית מילה, אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל, טוב ומקצועי, שיודע לבצע טקס ברית יצחק בצורה בטוחה. בקישור שאני מצרף לכם כאן, תוכלו למצוא פרטים של מוהל שהוא גם בעל הכשרה רפואית, ד"ר בנימיני, וגם המלצה חמה ממני על השירות שלו. כך שתוכלו להיות רגועים שהילד שלכם נמצא בידיים הכי טובות שיש. הוא עשה את הטקס לשני הבנים שלי ואני יכול לומר מניסיון שהוא עושה עבודה מקצועית ומרגשת.
מזל טוב!
הי חברה
אני קורא פה לא מעט דיונים של גולשים לגבי תכנון אירוע. אני מכיר ויודע כמה תכנון אירועים יכול להצריך מאיתנו לא מעט זמן והשקעה, כתלות באירוע המדובר כמובן. מה שבטוח, כולנו רוצים את האירוע הכי מוצלח שיש, בין אם אנחנו בעלי השמחה, ובין אם חלק מצוות המארגנים. לצד זאת ישנם אירועים כמו ברית מילה, בהם התפאורה והאוכל פחות רלוונטיים, ומה שחשוב הוא לשמור על בריאות התינוק. עבודה עם מוהל רופא מומלץ תקנה לכם שקט יחסי. אני ממליץ בחום מניסיון על המוהל שבלינק, מקצוע ונהדר, כך תוכלו לדעת שהפעוט שלכם מצוי בידיים הכי טובות שיש
בהצלחה!
הי חברה
היום אני כאן עם שאלה עבור חברה שלי, שקצת מתביישת לשאול בעצמה, ומאחר ועזרתם לי כאן בפורום המון, אמרתי לה שאתייעץ בשמה ואולי יהיו כאן בנות שידעו לעזור. מישהי יכולה להמליץ על טיפול טוב ואיכותי עם חומרים טבעיים עבור ריח רע מהנרתיק? יש לה לא מעט דלקות והרבה שפשופים באזור, לא בטוחים ממה זה, וחשבנו אולי מישהי כאן עם ניסיון בנושא תוכל לעזור. היא מתאמנת תחרותית ורצה המון, וחשבנו שאולי יש קשר. נשמח לקצה חוט או למידע בנושא.
טנקיו
הי חברה
אשמח להתייעצות, ולפי הדיונים החכמים שיש כאן בפורום, אני בטוח שיש חברה שיוכלו לייעץ. אני מחפש להתייעץ עם בעלי עסקים ויזמים שמוכרים מוצרים פיזיים באריזות, ואם יש כאן חברים שמבינים בתחום התכשיטים - אז בכלל טוב! חברה שלי מאוד מאוד מוכשרת, ומייצרת תכשיטים יפיפיים. עד עכשיו זה היה רק תחביב לחברות ומשפחה, ואני רוצה לעזור לה לקחת את זה צעד קדימה ולפתוח עסק. מחפש המלצות על חברות טובות שיכולות לייצר קופסאות לתכשיטים בעיצוב והתאמה אישית ובמחיר נוח. אשמח להמלצות מניסיון.
טנקיו
הי חברים
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים של גולשים שמתכננים אירוע בקרוב. במידה ואתם עומדים להפוך להורים ומתכננים טקס ברית מילה, אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל מומלץ, טוב ומקצועי, שיודע לבצע טקס בצורה בטוחה. בקישור שאני מצרף לכם כאן, תוכלו למצוא פרטים של מוהל שהוא גם בעל הכשרה רפואית, ד"ר בנימיני, וגם המלצה חמה ממני על השירות שלו. כך שתוכלו להיות רגועים שהילד שלכם נמצא בידיים הכי טובות שיש. הוא עשה את הטקס לשני הבנים שלי ואני יכול לומר מניסיון שהוא עושה עבודה מקצועית ומרגשת.
הי לכולם
אני זקוק לעזרתכם ואשמח מאוד להתייעץ. אשתי ילדה את הבן הראשון שלנו לפני כמה חודשים אחרי לא מעט ניסיונות וכמה שנים של טיפולים. אני מרגיש שמאז הלידה היא מתקשה לתפקד, לא מצליחה להתמודד עם הקושי, מסתגרת, לא מדברת ולא יוצאת או נעזרת באף אחד, והיא לא מה שהייתה קודם, היא פשוט לא מה שהכרתי. היא אפילו מסרבת לתכנן יחד טיולים, וזה הדבר שהיא הכי אהבה לעשות. אני שהחא בדיכאון ומרגיש שהיא זקוקה לעזרה נפשית. אשמח לשמוע אם למישהי מכן יש ניסיון עם מרכז לבריאות הנפש שלוותה וטיפול בדיכאון אחר לידה. כל טיפ יתקבל בברכה
תודה