דרושים דרושות לעבודה מהבית בהתכתבות עם לקוחות בצ'אט של אתר, העבודה היא בהתכתבות עם לקוחות באמצעות צ'אט של אתר שתקבלו מאיתנו, מדובר על עבודה קלה, עבודה גמישה מאוד, מספר שעות ביום, שכר הולם ביותר למתאימים בין 15,000-40,000 ש"ח בחודש מהבית, לפרטים נוספים ניתן לפנות באימייל allwhatyouneed2024@gmail.com
הי חברה
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים של גולשים שמתכננים אירוע בקרוב. במידה ואתם עומדים להפוך להורים ומתכננים טקס ברית מילה, אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל, טוב ומקצועי, שיודע לבצע טקס כזה צורה בטוחה. בקישור שאני מצרף לכם כאן, תוכלו למצוא פרטים של רופא שהוא גם מוהל, בעל הכשרה מקצועית, וגם המלצה חמה ממני על השירות שלו. הטוב מבין המון מוהלים, כך שתוכלו להיות רגועים שהילד שלכם נמצא בידיים הכי טובות שיש. הוא עשה את הטקס לשני הבנים שלי ואני יכול לומר מניסיון שהוא עושה עבודה מקצועית ומרגשת.
הי לכולם
נושא שקצת קשור בעקיפין לתחום שלנו, אבל בכל זאת אשמח לעזרתכם. מישהו יכול לתת רעיונות טובים לקניית מתנה ליולדת עצמה? חברה טובה מאוד שלי ילדה, אני יודע שהיא בסערת רגשות בגלל המלחמה שהיתה לאחרונה והפחד ללדת בזמן אזעקות, ועכשיו היא מפחדת לגדל תינוקי קטן ושהמצב יתלקח בשנית. אני ממש רוצה לשמח אותה, לתת לה (ולא לתינוקי שבטח כולם יפנקו) משהו שאולי ירגיע אותה יותר, שיתן לה קצת אור ושקט בתקופה הזו. אשמח לרעיונות מנשים, למה הייתן הכי זקוקות אחרי הלידה?
תודה לעונים
הי לכולם
עזרתם לי מאוד בעבר, וגם הפעם אני זקוק לעזרת החברה כאן בפורום, ואני מניח שיש כאן גולשים עם ניסיון שיוכלו לעזור. אני מחפש שירות מהיר, זמין וטוב לצורך העברת כסף מחול ולחול. אשתי והילדים שלי תקועים בדובאי בעקבות המלחמה, ולא יודע מתי הם יוכלו לחזור חזרה לארץ. למען האמת אני מעדיף שישארו כמה יותר זמן שם, ולא יחזרו לכל הטירוף והטילים של פה. אשמח לדעת איך אני יכול להעביר להם כספים במהירות וללא עמלות גבוהות מידי. אשמח להמלצה על שירות כזה מניסיון.
תודה רבה לעונים
דרושים דרושות לעבודה מהבית בהזנת תוכן והזנת נתונים, לא נדרש ניסיון, עבודה בשעות גמישות ושעות הפנאי, אתם עובדים מתי שאתם רוצים, העבודה מתאימה לכולם, ולכל הגילאים, לפרטים נוספים נא לפנות בוואטספ במספר 055-9918933, או באימייל htofashion2022@gmail.com
מדריך קצר על חופשת חורף בצפון, עם דגש על האזור של הגליל העליון – למה דווקא חורף הוא זמן מעולה לטיולים קצרים, תצפיות, נחלים זורמים ואפילו סיכוי לשלג בימים מסוימים.
הרעיון הוא לשלב יציאה לשטח/טיול של שעה–שעתיים, ואז לחזור להתחמם במקום נעים ולא לרדוף אחרי לו"ז עמוס.
למי שמטייל עם רכב שטח או פשוט אוהב אזורים פחות עמוסים – החורף נותן שם יתרון גדול של שקט ומרחב.
שלום לכולם
אשמח להיעזר בבנות שכאן בפורום עבור חברה שלי שקצת מתביישת לשאול בעצמה, אבל סובלת לאחרונה ממצב של ריח רע מהנרתיק. חזרנו לא מזמן מטיול בהודו, וזה התחיל לה קצת לפני שחזרנו הביתה (בערך לפני שבוע וחצי). בהתחלה חשבנו שזה סתם ויעבור לבד, אבל זה עדיין מפריע לה, אז אני כאן עבורה. יש למישהי מושג ממה זה יכול להיגרם? או אפילו טוב יותר, מישהי יכולה להמליץ על משהו טבעי שיכול לעזור להעלים את הבעיה? כמובן שנפנה לרופא, אבל עד אז… אפשר כמובן לכתוב לי בפרטי.
הי לכולם
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום האטרקציות בצורה מקצועית, אז שימו לב טוב טוב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים בתחום סופר תחרותי, אתם בטח יודעים כמה הדברים הקטנים האלה שעושים את הלקוח מרוצה, הם אלו שיכולים לשנות לחלוטין את חווית הרכישה ואת פני המכירה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, למי שיגיע לצימר או לטיול שלכם, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת שקיות נייר עם מיתוג פרטי של העסק שלכם, בה תוכלו להיעזר.