הי חברים
מישהו מכיר ויודע איפה ניתן להוציא רישיון לרחפן? אני מעוניין ללמוד להטיס רחפן לטובת בלוג טיולים שאני מנהל, ועל מנת לשפר ולשדרג את התמונות והסרטונים שאני עושה. בין היתר אני גם מסקר בתי מלון ואטרקציות הקשורות לנופש, ואני מאמין שזה יוכל לתת לי אופציה לשפר משמעותית את תמונות התדמית, ולשווק טוב יותר. אשמח לשמוע מהניסיון של מי שעשה זאת.
תודה
שלום לכולם
אולי יש כאן במקרה חברים חובבי אטרקציות שיכולים לעזור? אני מחפש רעיונות לפעילויות של הילדים. אנחנו מתכננים נופש משפחתי בצפון, ואני מחפש פעילויות שונות שיאפשרו לנו לבלות במסגרת ההנחיות, אבל שיהיו גם מהנות לילדים ולכל המשפחה בכלל. חשבתי לקחת אותם לראות מופע ג'אגלינג מאחר והם מאוד אוהבים את עולם הפעלולים והקרקס, ואשמח לדעת אם מישהו כאן יכול להמליץ על מופע טוב ומהנה, שמתאים לכל הגילאים.
תודה
שלום לכולם
יש כאן גולשים שיש להם השכלה בתחומי המחשוב השונים? אני יודע שאתם ודאי מתחילים להתעניין בעבודה, ומעוניינים להשתלב במשרה טובה ואיכותית, אבל המצב במשק קשה מאוד בעקבות משבר הקורונה. יחד עם זאת, יש אפשרות למצוא משרה טובה אם תפעלו נכון. אני מציע לכם לא ללכת סחור סחור, ולפנות ישירות לשירות של חברת השמה להייטק. כך, תוכלו להגיע במהירות למשרות איכותיות וטובות, ולהגיש קורות חיים ביעילות.
בהצלחה!
הי חברים
האם יש כאן גולשים שיצא להם לעשות טיול לויאטנם? אני מתכנן את הטיול הבא שלי וכולי תקווה שנחזור לשיגרת הטיסות בקרוב לצד החיסונים של וירוס הקורונה. בינתיים אני אוסף קצת מידע על היעד, ומודה שאני חולם לבקר באזור. אשמח אם יש לכם המלצות על אטרקציות, מקומות לינה, או כל פרט אחר על האזור, מה אסור לי לפספס? האם אתם ממליצים לי אולי לצאת במסגרת של טיול מאורגן?
תודה לעונים
הי לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שעוסקים בתחום התיירות והטיולים. אין ספק שעברה שנה לא שפוטה על כולנו. משבר הקורונה השאיר את כל מי שעוסק בתחום ללא פרנסה וללא עבודה. כל עוד אין טיסות, או יש טיסות מעטות, כל התחום הזה מצוי בסימן שאלה גדול. אני מעוניין להמליץ לכם על דרך יצירתית לעשות קצת כסף, שתאפשר לכם להחזיק את הראש מעל המים, עד אשר יגמר המשבר. בקישור המצורף תוכלו למצוא עוד פרטים על מכירת זהב, שתאפשר לכם למכור את הזהב שיש ברשותכם, ולקבל עליו תשלום במזומן. https://diamond-center.co.il/
הי לכולם
אז שוב מאיימים לסגור לנו את נתב״ג (ובצדק), ולכן לדעתי זה הזמן הטוב ביותר לנצל לטיולים כאן בארץ. מזג האוויר הנעים והחורפי שלנו מאפשר לטייל בחוץ בנעימים, והצפון הוא אופציה מצוינת לחופשה משפחתית מהנהץ. אם בא לכם להוסיף גם אטרקציות לילדים, אני ממליץ בחום על מופע ג’אגלינג מעולה של קרקס בגיל. מבטיח לכם שגם אתם וגם הילדים תהנו.
הי חברים
למישהו כאן יצא לטוס לטיול מאורגן עם חברת מיי טריפ? אני ואשתי מתכננים לנו את הטיסה הבאה במקום זו שבוטלה בעקבות משבר הקורונה, והחלטנו שבא לנו דווקא לטוס בטיול מאורגן. אנחנו לא רוצים לשבור את הראש בתכנונים, מציאת טיסות, מלונות וכו׳, ומעדיפים להצטרף לטיול מובנה. מה גם שבא לנו קצת לטייל עם עוד אנשים בהנאה. אשמח לשמוע אם למישהו יצא לטוס איתם, ואיך הטיולים שלהם?
תודה!
הי חברים
מתכננים חופשה באיטליה ממש בקרוב? אחרי לא מעט זמן שהשמיים היו סגורים ולא יכולנו לטוס בעקבות וירוס הקורונה שמתפשט, סוף סוף אפשר להתחיל לראות את האור בקצה המנהרה, ובתקווה שהחיסונים יאפשרו לנו לחזור לחיים נורמאליים, ולטייל שוב. בינתיים, זה בדיוק הזמן לתכן לכם את החופשה החלומית, להחליט לכמה זמן תסעו ואיפה תבקרו. במאמר הבא תוכלו למצוא המלצות לדברים שהם מאסט, ואסור לכם לפספס בחופשה כזו. http://www.shtraymel.co.il/Articles/italy%20vacation-%20the%20best%203%20places.htm
תהנו!