דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות והזנת נתונים, ללא ניסיון, מדובר על עבודה גמישה, ניתן לעבוד כשכיר או כעצמאי, בשעות גמישות לפי בחירה, לפרטים ניתן להירשם לאתר הבא: https://drussimjobbs.com/sign/ - עבודה מהבית
הי חברה
יש כאן גולשים המגיעים מתחום האטרקציות והאירועים? אתם בטח נתקלים בלא מעט אנשים שמתכננים ברית מילה, ואין ספק שמדובר באירוע מרגש שמצריך רגישות גבוהה לצד תכנון מקצועי של האירוע. אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל מקצועי, רצוי בעל הכשרה רפואית מתאימה, שיכול לבצע את הטקס בצורה בטוחה. זה מה שגורם להורים להוריד מעט לחץ ולהרגיש שהפעוט הקטן היקר נמצא בידיים טובות. תוכלו למצוא כאן באתר המצורף, מוהל איכותי עם הכשרה מקצועית רפואית, שתוכלו להמליץ עליו בחום להורים ששואלים ולתת גם את השירות הזה תחת המטריה שלכם
הי לכולם
אשמח לעזרה. בשעה טובה אשתי היקרה ילדה את הבת הבכורה והראשונה שלנו. עברנו כמה שנים לא פשוטות עד שהאושר הקטנה שלנו הגיעה. אשתי עברה הריון קשוח, לידה לא פשוטה ותקופה קשה בשנים האחרונות, ואני ממש הייתי רוצה לפנק אותה במתנה מיוחדת. אשמח לשמוע מכם על רעיונות של מתנה ליולדת עצמה, פיזית או פינוק מיוחד שהיא תוכל ללכת לעשות בעצמה, ותהנה ממנה. כל דבר שאת אחרי הלידה היה גורם לך להנאה, או שאתה פינקת את אשתך אחרי הלידה שלה. אני יודע שזה קצת אינדיבידואלי, אבל אשמח לקבל כיוונים ורעיונות, ואני אבחר מהם.
הי לכולם
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום האטרקציות והטולים בצורה מקצועית, אז שימו לב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים בתחום סופר תחרותי, אתם בטח יודעים כמה המחוות הקטנות הן אלה שעושות את הלקוח מרוצה, הן אלה שיכולות לשנות לחלוטין את חווית הרכישה ואת פני המכירה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, למי שיגיע לצימר או לטיול שלכם, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת קופסא ממותגת לטובת השי שאתם נותנים.
בהצלחה
הי חברה
אשמח להתייעץ רגע. אני וחבר טוב היינו אמורים לטוס יחד לטיול ארוך בארצות הברית, ואולי לנסות להתקבל שם ללימודים. אנחנו חברים טובים כבר שנים, אבל מאז ה 7 באוקטובר המצב שלו רק הולך ומתדרדר, ועם כל האיומים לחידוש הלחימה עם איראן, אני לא בטוח אם הוא בכלל מסוגל. הוא בחרדות כל הזמן, בקושי אוכל, בקושי יוצא מהבית, ואני ממש דואג לו. עם הזמן זה רק הולך ומחמיר. חשבתי לפנות אולי לשירות של מרכז לבריאות הנפש אברבאנל שיוכלו לעזור לו. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתם?
הי לכולם
עזרתם לי מאוד בעבר, אשמח להיעזר בכם גם הפעם, אני מניח שיש כאן גולשים עם ניסיון שיוכלו לעזור. אשמח להמלצה על שירות מהיר, זמין וטוב לצורך העברת כסף מחול ולחול. אשתי והילדים שלי תקועים בדובאי, ולא יודע מתי הם יוכלו לחזור חזרה לארץ. למען האמת אני מעדיף שישארו כמה יותר זמן שם, ולא יחזרו לכל הטירוף והאיומים של המלחמה שעומדת להתחדש. אשמח לדעת איך אני יכול להעביר להם כספים במהירות וללא עמלות גבוהות מידי. אשמח להמלצה על שירות כזה מניסיון.
תודה
מהפכה בעולם הנופש לציבור הדתי
הכירו את ״נופש מהדרין״ אתר הנופש המתקדם לציבור הדתי והחרדי
באתר תוכלו למצוא מגוון צימרים וילות ומקומות אירוח מותאמים לציבור שומר תורה ומצוות
דרושים דרושות לעבודה בשירות לקוחות קל ונוח, בתחום היד 2 - יד שנייה, מדובר על עבודה של שעות ספורות ביום, שעות גמישות - בבוקר צהריים או ערב לפי בחירתכם, באזור שלכם, מדובר על מענה טלפוני ופיזי ללקוחות המעוניינים לקחת מוצרי יד 2, לא נדרש ניסיון, שכר בין 15000-25000 בחודש, ניתן לשלוח קורות חיים או פניות לכתובת האימייל allwhatyouneed2024@gmail.com