שלום לכולם
נשמח להתייעצות קטנה. אני ואשתי מנהלים יחד עסק בתחום הטיולים והאטרקציות. אשתי בהריון, בחודש שלישי, ובשבוע האחרון התחילו לה מעין הפרשות כאלו, ורציתי לדעת אם הפרשות בהריון מן הסוג הזה הן משהו תקין, או שכדאי שנתייעץ עם רופא. לפני שאני לוקח אותה לבדיקות מיותרות, אולי מדובר במשהו רגיל וסטנדרטי? אנחנו נמצאים הרבה בתזוזה, היא מאוד מתאמצת למרות שאני מפציר בה שלא, אבל טובת העסק חשובה לה. האם יכול להיות שזה ממאמץ? אשמח לתשובות רציניות מניסיון.
הי!
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום הטיולים, האטרקציות והלינה, ומנהלים עסקים בתחום. אז שימו לב טוב טוב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים ובעלי חברות אתם בטח יודעים כמה הדברים הקטנים הם אלה שעושים את הלקוח מרוצה. הדברים שיכולים לשנות את פני העסקה ואת פני המכירה, ויכולים לגרום ללקוח שלכם להמליץ עליהם גם הלאה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת שקיות נייר ממותגות בה תוכלו להיעזר, שימתגו עבורכם שקיות לכל הפרטים הקטנים. מניסיון, זה עובד.
הי חברה
היום אני כאן עם המלצה חמה עבור אלו מכם שמנהלים עסקים בתחום האטרקציות, הלינה והבילויים בישראל. כדי למשוך תיירים מחו״ל, כדאי מאוד שהאתר שלכם, התכנים שאתם מפרסמים, והמסרים שלכם, יוגשו גם בשפות זרות, לכל הפחות באנגלית. בקישור המצורף תוכלו למצוא חברה מצוינת שנותנת שירותי תרגום איכותיים. הם מכירים את הסלנג של השפה המדוברת, ויודעים כיצד לתרגם היטב את המסרים המקצועיים שלכם.
בהצלחה!
הי
מי כאן עוסק בתחום האטרקציות והלינה בצורה מקצועית? ודאי יש לכם לא מעט תקשורת עם הבנק, צורך בהתעסקות עם סכומים גבוהים, ואולי אפילו יצא לכם לחוות טעויות. תביעות בנקים הוא אינו עניין של מה בכך, ומצריך סיוע איכותי ומקצועי. הבנק הוא גוף גדול שמכיר היטב את החוק ופועל לפיו, אבל גם במקרים בהם יתכנו טעויות, קשה מאוד להוכיח. חשוב מאוד מאוד לגשת למהלך כזה עם איש מקצוע, עורך דין שתחום ההתמחות שלו הוא עבודה מול הבנק. אם יש לכם צורך במהלך כזה, בקישור המצורף תוכלו למצוא את כל המידע, כולל המלצה על איש מקצוע מהטובים שיצא לי להיתקל בהם
הי חברים :)
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום, מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שמייצר שקיות נייר ממותגות? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הקונספט של רשת הצימרים שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל אורח בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחוית האירוח, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון.
טנקיו
"הייתי בודק כמה דברים לפני שסוגרים עם ספק:
איכות הנייר והידיות.
איכות ההדפסה והדיוק בצבעי המותג.
האם ניתן להזמין גם כמויות בינוניות ולא רק הזמנות ענק.
ניסיון בייצור אריזות לעסקים.
יש בארץ כמה יצרנים, ואחד המוכרים בתחום הוא BAG:
https://www.bag.co.il/
יש להם מגוון של שקיות נייר ממותגות, אריזות ממותגות ופתרונות אריזה לעסקים, כך שאפשר בדרך כלל למצוא פתרון שמתאים גם לעסק קטן וגם לרשתות גדולות.
"
הי לכולם
קצת אוף טופיק, אבל אני מאוד מעריך את החברה שגולשים כאן, ועזרתם לי לא מעט, אז מנסה את מזלי. אני די בטוח שיש כאן הורים לילדים בנים שיוכלו לעזור. אשתי עומדת ללדת את הבן הראשון שלנו, וזה יכול לקרות ממש כל יום. אשתף שחיכינו לילד הזה המון זמן ועברנו המון כדי להיקלט, ואנחנו מאוד מאושרים אבל גם מאוד חוששים מברית המילה. אשמח אם יש לכם המלצה על מוהל טוב ומקצועי, שהוא בהכשרתו גם רופא, ויוכל לעשות לנו את הטקס. מישהו כזה שנוכל לסמוך עליו.
הי לכולם
היום אני כאן עם שאלה עבור חברה שלי, שקצת מתביישת לשאול בעצמה. מאחר ועזרתם לי כאן בפורום המון, אמרתי לה שאתייעץ בשמה ואולי יהיו כאן בנות עם ניסיון שיוכלו לתת טיפ או עצה בנושא. מישהי יכולה להמליץ על טיפול עבור גרד בפות? משהו מחומרים טבעיים, או לפחות לתת הסבר למה זה יכול לקרות? יש לה לא מעט דלקות והרבה שפשופים באזור ולאחרונה התווסף גם גרד, האם זה יכול להיות גורם? חשבנו אולי מישהי כאן עם ניסיון בנושא תוכל לעזור. זה התחיל אחרי טיול שעשינו יחד במזרח, וחשבנו שאולי יש קשר. נשמח לקצה חוט או למידע בנושא
תודה
הי לכולם
אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לשאול, אבל יש לי תחושה שיש כאן חברים שאולי יוכלו לעזור. האם יש כאן גולשים שיש להם ניסיון עם מרכז לבריאות הנפש אברבאנל, ויכולים אולי לספר קצת איך אפשר להגיע לטיפול במקום? אני מעוניין לעזור לחברה טובה שלי, שנמצאת במצב מאוד בעייתי וירוד. הבנתי שיש שם מרכז טוב ומקצועי שיוכל לעזור לה. מאז שהיא חוותה חוויה טראומטית בטיול שעשינו יחד, היא מסרבת לאכול, ירדה המון במשקל, ומסרבת לצאת מהבית ולהיפגש עם אנשים. אשמח לשמוע איך מתנהל התהליך, למה עלינו לצפות, איך הצוות וכל פרט או טיפ שאתם חושבים שיכול לעזור לנו.
תודה