הי לכולם
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום האטרקציות בצורה מקצועית, אז שימו לב טוב טוב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים בתחום סופר תחרותי, אתם בטח יודעים כמה הדברים הקטנים האלה שעושים את הלקוח מרוצה, הם אלו שיכולים לשנות לחלוטין את חווית הרכישה ואת פני המכירה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, למי שיגיע לצימר או לטיול שלכם, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת שקיות נייר עם מיתוג פרטי של העסק שלכם, בה תוכלו להיעזר.
בתור בעלים של רשת צימרים, התחרות היום פסיכית וחייבים לבדל את עצמנו. אנחנו התחלנו לחלק למתעניינים שסוגרים חופשה אצלנו בצימר, ערכת מתנה (שוקולדים ובקבוק יין מיני) בתוך שקיות קרטון יוקרתיות עם המיתוג שלנו. לגבי הקישור שצירפת, אני פחות מכיר, אבל אני יכול להמליץ בחום מניסיון אישי על חברת בג (bag.co.il). אנחנו עובדים איתם בשוטף על ייצור האריזות. היתרון שלהם זה שהשקיות קרטון שלהם באמת חזקות ועמידות (שזה קריטי כשמכניסים לשם דברים כבדים כמו בקבוק יין קטן), והרמת גימור נראית פרימיום לגמרי. ממליץ בחום למי שמחפש ספק אמין בארץ.
הי חברים :)
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום, מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שמייצר שקיות נייר ממותגות? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הקונספט של רשת הצימרים שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל אורח בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחוית האירוח, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון.
טנקיו
הי חברה
היום אני כאן עם שאלה עבור חברה שלי, שקצת מתביישת לשאול בעצמה, ומאחר ועזרתם לי כאן בפורום המון, אמרתי לה שאתייעץ בשמה ואולי יהיו כאן בנות עם ניסיון שיוכלו לתת טיפ או עצה בנושא. מישהי יכולה להמליץ על טיפול טוב ואיכותי עם חומרים טבעיים עבור ריח רע מהנרתיק? או לפחות לתת הסבר למה זה יכול לקרות? יש לה לא מעט דלקות והרבה שפשופים באזור וזה התחיל עוד כשטיילנו בשטח, אז חשבנו אולי יש קשר. מה יכול להיות הגורם? חשבנו אולי מישהי כאן עם ניסיון בנושא תוכל לעזור. נשמח לקצה חוט או למידע בנושא.
תודה
הי לכולם
אשמח להיעזר בבנות שכאן בפורום עבור חברה שלי שקצת מתביישת לשאול בעצמה, אבל סובלת לאחרונה ממצב של גירוד למטה. חזרנו לא מזמן מטיול בהודו, וזה התחיל לה קצת לפני שחזרנו הביתה (בערך לפני שבוע וחצי). בהתחלה חשבנו שזה סתם ויעבור לבד, אבל זה עדיין מפריע לה, אז אני כאן עבורה. יש למישהי מושג ממה זה יכול להיגרם? או אפילו טוב יותר, מישהי יכולה להמליץ על גירוד בפות תרופות סבתא? משהו טבעי שיכול לעזור להעלים את הבעיה? כמובן שנפנה לרופא, אבל עד אז… אפשר כמובן לכתוב לי בפרטי.
הי חברה
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום שעוסקים בתחומי האטרקציות, הלינה והטיולים. מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שמייצר שקיות קרטון עם מיתוג אישי של העסק? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הוויב של החברה שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל מתעניין בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחווית הרכישה, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון
שלום לכולם
אשמח לשאלה קצת אחרת, אבל אולי יש כאן גולשים שיצא להם להתנסות, מכירים את התחום או יכולים לעזור. האם יצא לכם להתנסות במוזיקה ככלי ריפוי למגוון בעיות נפשיות? פוסט טראומה מורכבת, התקפי חרדה וכו׳? שמעתי שיש למוזיקה יכולות ריפוי מדהימות, ואני מאוד אוהב לשיר ולנגן על גיטרה, אז חשבתי אולי זה יכול לעזור לי עם המצב הנפשי שנכנסתי אליו בעקבות מילואים במלחמה. אתם יודעים במקרה אם מרכז לבריאות הנפש שלוותה משתמש בטכניקות האלו? אשמח לכל טיפ.
תודה
דרושים דרושות מתמחים להגעה לדיוני הוכחות של חברה בעמ, בראשון לציון, בחודש יולי הקרוב, לא נדרש ניסיון אבל מומלץ קצת ניסיון בדיונים משפטיים, אתם מגיעים עם עורך דין מטעמנו כמובן, לפרטים נא לפנות באימייל - drusimexpress2023@gmail.com