הי חברה
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום, מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שעושה שקיות נייר ממותגות? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הוויב של הצימרים שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל אורח בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחוית האירוח, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון.
טנקס
הי!
פוסט סופר חשוב! בתור בעלים של עסק בתחום האטרקציות, אני יכול לחתום על כל מילה שלך. התחרות בחוץ מטורפת, והיום אי אפשר למכור רק 'תוצאות' – חייבים למכור חוויה מקיפה מתחילת התהליך.
אנחנו התחלנו לחלק ללקוחות חדשים שסוגרים חבילות 'ערכת פתיחה' קטנה שכוללת פינוקים קטנים. בהתחלה הבאנו להם את זה ככה ביד, אבל ברגע שהתחלנו לארוז את זה בתוך קופסאות ושקיות נייר ממותגות עם הלוגו והסלוגן שלנו – האפקט היה מטורף. אנשים מעלים סטורי עם המארז מיד כשהם יוצאים מהקליניקה, וזה מביא לנו לידים אורגניים בלי להוציא שקל על ממומן.
לגבי ספקים – לא נכנסתי לקישור שצירפת, אבל רציתי להוסיף המלצה רותחת משלי על חברת בג (bag.co.il). אנחנו עובדים איתם קבוע על כל האריזות ושקיות הנייר שלנו. הבעיה העיקרית היא שחייבים שקיות איכותיות שלא נקרעות בדרך לאוטו, והם מייצרים איכות.
הפתרונות של 'בג' פשוט מעולים. הם עשו לנו שקיות קראפט עמידות וחזקות שגם משדרות בדיוק את הוויב הטבעי והבריא שחיפשנו. ההדפסה של הלוגו ברמה מאוד גבוהה, והכי נוח שהם מייצרים בארץ אז אנחנו תמיד מזמינים בדיוק את הכמות שאנחנו צריכים בלי להיתקע עם מלאים ענקיים במחסן.
מי שבתחום ולא משקיע במיתוג פיזי כזה פשוט נשאר מאחור. אחלה תזכורת!
דרושים עובדים ועובדות לעבודה מהבית במילוי סקרים קלים שישלחו אליכם באימייל, לפרטים ניתן לפנות באימייל workjobswebsite2@gmail.com
avodafromhome - עבודה מהבית
או בקישור הבא: עבודה מהבית -
https://avodafromhome.com/%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%97%d7%9e%d7%95%d7%aa/
הי לכולם :)
אשמח להתייעצות. חברה טובה מאוד שלי עומדת לפתוח את עסק חלומותיה. זה בייבי שהיא עבדה עליו כל כך הרבה זמן, זה משהו שהיא חולמת כבר כמה שנים טובות, עבדה סופר קשה, ואני בטוח שהתוצאה הולכת להיות מטורפת. מדובר בעסק בתחום המלונאות והאירוח, משהו חדשני שלא קיים כאן בארץ, ואני לגמרי מפרגן לה ותומך בה. אני רוצה לקנות לה מתנה לכבוד הרגע הגדול, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אשמח להמלצות על מתנות לחברה הכי טובה, רעיונות מקוריים ושימושיים, שנראה לכם שיוכלו להיות טובים עבורה.
טנקס לעוזרים
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות והזנת נתונים, ללא ניסיון, מדובר על עבודה גמישה, ניתן לעבוד כשכיר או כעצמאי, בשעות גמישות לפי בחירה, לפרטים ניתן להירשם לאתר הבא: https://drussimjobbs.com/sign/ - עבודה מהבית
הי חברה
יש כאן גולשים המגיעים מתחום האטרקציות והאירועים? אתם בטח נתקלים בלא מעט אנשים שמתכננים ברית מילה, ואין ספק שמדובר באירוע מרגש שמצריך רגישות גבוהה לצד תכנון מקצועי של האירוע. אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל מקצועי, רצוי בעל הכשרה רפואית מתאימה, שיכול לבצע את הטקס בצורה בטוחה. זה מה שגורם להורים להוריד מעט לחץ ולהרגיש שהפעוט הקטן היקר נמצא בידיים טובות. תוכלו למצוא כאן באתר המצורף, מוהל איכותי עם הכשרה מקצועית רפואית, שתוכלו להמליץ עליו בחום להורים ששואלים ולתת גם את השירות הזה תחת המטריה שלכם
הי לכולם
אשמח לעזרה. בשעה טובה אשתי היקרה ילדה את הבת הבכורה והראשונה שלנו. עברנו כמה שנים לא פשוטות עד שהאושר הקטנה שלנו הגיעה. אשתי עברה הריון קשוח, לידה לא פשוטה ותקופה קשה בשנים האחרונות, ואני ממש הייתי רוצה לפנק אותה במתנה מיוחדת. אשמח לשמוע מכם על רעיונות של מתנה ליולדת עצמה, פיזית או פינוק מיוחד שהיא תוכל ללכת לעשות בעצמה, ותהנה ממנה. כל דבר שאת אחרי הלידה היה גורם לך להנאה, או שאתה פינקת את אשתך אחרי הלידה שלה. אני יודע שזה קצת אינדיבידואלי, אבל אשמח לקבל כיוונים ורעיונות, ואני אבחר מהם.
הי לכולם
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום האטרקציות והטולים בצורה מקצועית, אז שימו לב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים בתחום סופר תחרותי, אתם בטח יודעים כמה המחוות הקטנות הן אלה שעושות את הלקוח מרוצה, הן אלה שיכולות לשנות לחלוטין את חווית הרכישה ואת פני המכירה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, למי שיגיע לצימר או לטיול שלכם, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת קופסא ממותגת לטובת השי שאתם נותנים.
בהצלחה