שלום לכולם
אשמח להיעזר בבנות שכאן בפורום עבור חברה שלי שקצת מתביישת לשאול בעצמה, אבל סובלת לאחרונה ממצב של ריח רע מהנרתיק. חזרנו לא מזמן מטיול בהודו, וזה התחיל לה קצת לפני שחזרנו הביתה (בערך לפני שבוע וחצי). בהתחלה חשבנו שזה סתם ויעבור לבד, אבל זה עדיין מפריע לה, אז אני כאן עבורה. יש למישהי מושג ממה זה יכול להיגרם? או אפילו טוב יותר, מישהי יכולה להמליץ על משהו טבעי שיכול לעזור להעלים את הבעיה? כמובן שנפנה לרופא, אבל עד אז… אפשר כמובן לכתוב לי בפרטי.
הי לכולם
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום האטרקציות בצורה מקצועית, אז שימו לב טוב טוב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים בתחום סופר תחרותי, אתם בטח יודעים כמה הדברים הקטנים האלה שעושים את הלקוח מרוצה, הם אלו שיכולים לשנות לחלוטין את חווית הרכישה ואת פני המכירה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, למי שיגיע לצימר או לטיול שלכם, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת שקיות נייר עם מיתוג פרטי של העסק שלכם, בה תוכלו להיעזר.
הי לכולם
אשמח ממש לקבל את עזרתכם. אני מניח ומקווה שמישהו עם ניסיון יוכל לענות. אני מחפש לשמוע איך הטיפול תחת מרכז לבריאות הנפש שלוותה. השותף שלי שאנחנו בעסקי המוזיקה יחד כבר 10 שנים, היה במילואים לא מעט זמן בעקבות מלחמת אוקטובר, ומאז הוא אינו מצליח לחזור לתפקד. משהו שם נכבה, נשבר, מתקשה לחזור לחיות. הוא בדיכאון, לא אוכל, לא ישן, בקושי מדבר עם אף אחד, בטח לא רוצה לחזור לעבוד, וגם לא עושה יותר את הדבר האהוב עליו ביותר שזה הנגינה. אנחנו מאוד דואגים לו ורוצים לעזור. יש למישהו ניסיון או מידע שיוכל לתרום בנושא?
תודה
שלום לכולם
יש כאן גולשים המגיעים מתחום האטרקציות והאירועים? אתם בטח נתקלים בלא מעט אנשים שמתכננים ברית מילה, ואין ספק שמדובר באירוע מרגש שמצריך רגישות גבוהה לצד תכנון מקצועי של האירוע. אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל מקצועי, רצוי בעל הכשרה רפואית מתאימה, שיכול לבצע את הטקס בצורה בטוחה. זה מה שגורם להורים להוריד מעט לחץ ולהרגיש שהפעוט הקטן היקר נמצא בידיים טובות. תוכלו למצוא כאן באתר המצורף, רופא מוהל, בעל מקצוע איכותי עם הכשרה מקצועית רפואית, שתוכלו להמליץ עליו בחום להורים ששואלים ולתת גם את השירות הזה תחת המטריה שלכם
בהצלחה!
שלום לכולם
אשמח אם יש כאן חברים שחוו חוויה דומה, או מכירים מקרה כזה מקרוב, ויכולים לעזור. אני וכמה חברים טובים נסענו יחד לטיול של חודש בתאילנד. כולנו בגילאי העשרה, רווקים אחרי שירות מילואים ארוך במלחמה, ואתם יודעים, נהננו, חופים, נופים, שתינו אלכוהול וגם עישנו קצת. לקראת סוף הטיול אחד החברים התחיל להתנהג בצורה ממש מוזרה אחרי שעישן משהו מקומי, ומאז המצב רק הולך ומתדרדר. הוא פיתח חרדות, לא רוצה לצאת מהבית, ואפילו הוזה לפעמים. אנחנו מאוד רוצים לעזור לו, אז אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם מקרה כזה, נשמח אם תכתבו לנו מה לעשות. חשבנו לפנות לשירות של מרכז לבריאות הנפש אברבאנל, מה אומרים?
תודה
הי חברה
אני קורא פה לא מעט דיונים של גולשים לגבי תכנון אירוע. אני מכיר ויודע כמה תכנון אירועים יכול להצריך מאיתנו לא מעט זמן והשקעה, כתלות באירוע המדובר כמובן. מה שבטוח, כולנו רוצים את האירוע הכי מוצלח שיש, בין אם אנחנו בעלי השמחה, ובין אם חלק מצוות המארגנים. לצד זאת ישנם אירועים כמו ברית מילה, בהם התפאורה והאוכל פחות רלוונטיים, ומה שחשוב הוא לשמור על בריאות התינוק. עבודה עם מוהל תקנה לכם שקט יחסי. אני ממליץ בחום מניסיון על הבחור שבלינק, מקצוע ונהדר, כך תוכלו לדעת שהפעוט שלכם מצוי בידיים הכי טובות שיש
מזל טוב
הי חברה
שאלה לבעלי העסקים כאן בפורום, מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקום טוב שעושה שקיות נייר ממותגות? אנחנו מחפשים מקום שיוכל לייצר עבורנו שקיות כאלה בשוטף, עם עיצוב שמזכיר את הוויב של הצימרים שלנו, וכמובן עם הלוגו של העסק. רוצים להעניק שי קטן לכל אורח בשקית ממותגת, כי הגענו למסקנה שזה נותן ללקוח הרגשה שפינקו אותו וחשבו עליו, וזה לגמר מוסיף לחוית האירוח, ומחפשים מקום טוב, שעושה עבודה איכותית במחיר נוח. נשמח להמלצות מניסיון.
טנקס