דרושים דרושות לעבודה מהבית בהתכתבות עם לקוחות בצ'אט של אתר, העבודה היא בהתכתבות עם לקוחות באמצעות צ'אט של אתר שתקבלו מאיתנו, מדובר על עבודה קלה, עבודה גמישה מאוד, מספר שעות ביום, שכר הולם ביותר למתאימים בין 15,000-30,000 ש"ח בחודש מהבית, לפרטים נוספים ניתן לפנות באימייל allwhatyouneed2024@gmail.com
שלום לכולם
אשמח להיעזר בחוכמת ההמונים ולהתייעץ כאן בפורום. אני ואשתי נמצאים בטיול כבר כמה שבועות (ארצות הברית), ומתכנים לטיי עוד כמה חודשים. אשתי בהריון צעיר יחסית (שבוע 15), והיא מרגישה טוב כמובן. ביומיים האחרונים התחילו לה מעין הפרשות שמצד אחד אין בהן משהו חריג, אבל מצד שני הן יותר משמעותיות מקודם. לפני שאני מפעיל את הביטוח ואנחנו פונים למיליון רופאים ובדיקות, האם זה דבר סביר הפרשות בהריון בשלב הזה? אשמח למענה רק מניסיון.
תודה
הי לכולם
בטוח יש כאן חברה שעוסקים בתחום הטיולים, האטרקציות והלינה בצורה מקצועית, אז שימו לב טוב טוב, כי ההמלצה החמה הזו היא בשבילכם. בתור אנשי עסקים ובעלי חברות אתם בטח יודעים כמה הדברים הקטנים הם אלה שעושים את הלקוח מרוצה. הדברים שיכולים לשנות שמיים וארץ את פני העסקה ואת פני המכירה. שי קטן, מחווה, יחס אישי, זה מה שיבדיל אתכם משאר העוסקים בתחום. בקישור המצורף תוכלו למצוא פרטים של חברה שמייצרת שקיות נייר בה תוכלו להיעזר, שימתגו עבורכם שקיות לכל הפרטים הקטנים.
בהצלחה!
הי חברים
בא לי להתייעץ רגע. אני וחבר טוב היינו אמורים לטוס יחד לטיול ארוך בארצות הברית, ואולי לנסות להתקבל שם ללימודים. אנחנו חברים טובים כבר שנים, אבל מאז ה 7 באוקטובר המצב שלו רק הולך ומתדרדר, ועם כל האיומים מצד איראן, אני לא בטוח אם הוא בכלל מסוגל. הוא בחרדות כל הזמן, בקושי אוכל, בקושי יוצא מהבית, ואני ממש דואג לו. עם הזמן זה רק הולך ומחמיר. חשבתי לפנות אולי לשירות של מרכז לבריאות הנפש שלוותה, שיוכלו לעזור לו. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתם?
תודה לעוזרים
הי לכולם
אני קורא פה לא מעט דיונים של גולשים על תכנון של אירוע. אני מכיר ויודע כמה תכנון אירועים יכול להצריך מאיתנו לא מעט זמן והשקעה, וכל אירוע הוא אחר. מה שבטוח, כולנו רוצים את האירוע הכי מוצלח שיש, בין אם אנחנו בעלי השמחה, ובין אם חלק מצוות המארגנים. לצד זאת ישנם אירועים כמו ברית מילה, בהם התפאורה והאוכל קצת פחות רלוונטיים, ומה שחשוב הוא לשמור על בריאות התינוק. עבודה עם מוהל שהוא גם רופא, תקנה לכם שקט יחסי. אני ממליץ בחום מניסיון על הבחור שבלינק, מקצוע ונהדר, כך תוכלו לדעת שהפעוט שלכם מצוי בידיים הכי טובות שיש
דרושים דרושות לעבודה מהבית בהתכתבות עם לקוחות בצ'אט של אתר, העבודה היא בהתכתבות עם לקוחות באמצעות צ'אט של אתר שתקבלו מאיתנו, מדובר על עבודה קלה, עבודה גמישה מאוד, מספר שעות ביום, שכר הולם ביותר למתאימים בין 15,000-40,000 ש"ח בחודש מהבית, לפרטים נוספים ניתן לפנות באימייל allwhatyouneed2024@gmail.com
הי חברה
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים של גולשים שמתכננים אירוע בקרוב. במידה ואתם עומדים להפוך להורים ומתכננים טקס ברית מילה, אחד הדברים החשובים הוא לבחור מוהל, טוב ומקצועי, שיודע לבצע טקס כזה צורה בטוחה. בקישור שאני מצרף לכם כאן, תוכלו למצוא פרטים של רופא שהוא גם מוהל, בעל הכשרה מקצועית, וגם המלצה חמה ממני על השירות שלו. הטוב מבין המון מוהלים, כך שתוכלו להיות רגועים שהילד שלכם נמצא בידיים הכי טובות שיש. הוא עשה את הטקס לשני הבנים שלי ואני יכול לומר מניסיון שהוא עושה עבודה מקצועית ומרגשת.
הי לכולם
נושא שקצת קשור בעקיפין לתחום שלנו, אבל בכל זאת אשמח לעזרתכם. מישהו יכול לתת רעיונות טובים לקניית מתנה ליולדת עצמה? חברה טובה מאוד שלי ילדה, אני יודע שהיא בסערת רגשות בגלל המלחמה שהיתה לאחרונה והפחד ללדת בזמן אזעקות, ועכשיו היא מפחדת לגדל תינוקי קטן ושהמצב יתלקח בשנית. אני ממש רוצה לשמח אותה, לתת לה (ולא לתינוקי שבטח כולם יפנקו) משהו שאולי ירגיע אותה יותר, שיתן לה קצת אור ושקט בתקופה הזו. אשמח לרעיונות מנשים, למה הייתן הכי זקוקות אחרי הלידה?
תודה לעונים